2015 #MOTOGP RED BULL GRAND PRIX OF THE AMERICAS SCHEDULE

2015 MOTOGP RED BULL GRAND PRIX OF THE AMERICAS – SCHEDULE

Join the Ancala West Sports Car Club at the 2015 MotoGP in Austin, Texas.  Here’s the current schedule of events:

Friday, APRIL 10, 2015

09:00-09:40 40 min. Moto3 – Free Practice 1
09:55-10:40 45 min. MotoGP – Free Practice 1
10:55-11:40 45 min. Moto2 – Free Practice 1
11:55-12:25 30 min. Superbike – Free Practice 2
13:10-13:50 40 min. Moto3 – Free Practice 2
14:05-14:50 45 min. MotoGP – Free Practice 2
15:05-15:50 45 min. Moto2 – Free Practice 2
16:05-16:45 40 min. Supersport Free Practice 2
17:00-17:25 25 min. Superbike Qualifying
18:30-19:30 Motorcycle Parade Laps

Saturday, April 11, 2015

07:50-08:10 20 min. Supersport Warm Up
09:00-09:40 40 min. Moto3 – Free Practice 3
09:55-10:40 45 min. MotoGP – Free Practice 3
10:55-11:40 45 min. Moto2 – Free Practice 3
12:35-13:15 40 min. Moto3 – Qualifying
13:30-14:00 30 min. MotoGP – Free Practice 4
14:10-14:25 15 min. MotoGP – Qualifying 1
14:35-14:50 15 min. MotoGP – Qualifying 2
15:05-15:50 45 min. Moto2 – Qualifying
16:15 Supersport – Race (12 laps)
17:00 Superbike – Race 1 (15 laps)
17:00 Qualifying Press Conference
18:40-19:40 Motorcycle Parade Laps

Sunday, April 12, 2015

08:40-09:00 20 min. Moto3 – Warm Up
09:10-09:30 20 min. Moto2 – Warm Up
09:40-10:00 20 min. MotoGP – Warm Up
10:15-10:35 MotoGP – Riders Parade Lap
11:00 Moto3 – Race (18 laps); Press Conference (immediately after the podium ceremony)
12:20 Moto2 – Race (19 laps); Press Conference (immediately after the podium ceremony)
13:15-13:30 Red Bull Air Demonstration
14:00 MotoGP – Race (21 laps); Press Conference (immediately after the podium ceremony)
15:30 Superbike – Race 2 (15 laps)

TIME CERTAIN SCHEDULE – All sessions to start and finish on schedule

Join us in the COTA VIP Hospitality: BUY TICKETS

Package Includes:

  • Exclusive access to third-floor outdoor patio and 6200 sq ft air-conditioned interior suite
  • 3-day multi-turn ticket pass. Get unlimited access each day to the Main Grandstand, Turn 1 and Turn 15 with a single pass
  • Paddock Lane pass (walk the paddock area behind the team garages and be a part of all of the behind-the-scenes excitement)
  • Special breakfast bar daily
  • Gourmet lunch daily
  • Afternoon snack daily
  • Open Bar featuring soft drinks, beer, wine and liquor daily
  • Exclusive Sunday breakfast with GP champ Kevin Schwantz
  • Live entertainment Saturday and Sunday
  • Special rider appearances
  • Breath-taking views of the “Hill” at Turn 1 and the Starting Line
  • Access to Public Pit Walk
  • 1 Free Parking Pass in LOT A for every 4 tickets purchased

Advertisements