2015 LONE STAR LE MANS – SCHEDULE OF EVENTS

Thursday – September 17, 2015

7:00 AM PUBLIC PARKING OPEN
7:30 AM – 10:00 PM GATES OPEN/CLOSE
8:00 AM – 8:20 AM PORSCHE GT3 QUALIFYING
8:35 AM – 9:05 AM LAMBORGHINI SUPER TROFEO QUALIFYING
9:20 AM – 10:05 AM CONTINENTAL TIRE SPORTSCAR CHALLENGE PRACTICE 2
10:25 AM – 11:25 AM TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES) PRACTICE 1
12:30 PM – 1:15 PM PORSCHE GT3 CUP RACE 1 (45 MINUTES)
1:35 PM – 1:50 PM CONTINENTAL TIRE SPORTSCAR CHALLENGE- STREET TUNER QUALIFYING
2:05 PM – 2:20 PM CONTINENTAL TIRE SPORTSCAR CHALLENGE- GRAND SPORT QUALIFYING
2:45 PM – 4:15 PM FIA WEC FREE PRACTICE 1
4:35 PM – 5:35 PM TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES) PRACTICE 2
5:55 PM – 6:45 PM LAMBORGHINI SUPER TROFEO RACE 1 (50 MINUTES)
8:00 PM – 9:30 PM FIA WEC FREE PRACTICE 2

Friday – September 18, 2015

7:00 AM PUBLIC PARKING OPEN
7:30 AM – 8:00 PM GATES OPEN/CLOSE
8:00 AM – 8:50 AM LAMBORGHINI SUPER TROFEO RACE 2 (50 MINUTES)
9:10 AM – 10:10 AM TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES) PRACTICE 3
10:30 AM – 11:30 AM FIA WEC FREE PRACTICE 3
11:35 AM – 11:55 AM IMSA CORVETTE CAR CORRAL PARADE LAP
11:50 AM – 12:30 AM PUBLIC GRID WALK – CTSC
12:40 PM – 3:10 PM CONTINENTAL TIRE SPORTSCAR CHALLENGE RACE (2 HOURS & 30 MINUTES)
3:15 PM – 3:45 PM PORSCHE GT3 AUTOGRAPH SESSION – GRAND PLAZA
3:45 PM – 4:00 PM TUDOR CHAMPIONSHIP – GT DAYTONA QUALIFYING
4:10 PM – 4:25 PM TUDOR CHAMPIONSHIP – GT LE MANS QUALIFYING
4:35 PM – 4:50 PM TUDOR CHAMPIONSHIP – PROTOTYPE CHALLENGE QUALIFYING
5:00 PM – 5:15 PM TUDOR CHAMPIONSHIP – PROTOTYPE QUALIFYING
5:45 PM – 6:05 PM FIA WEC – LE MANS GRAND TOURING ENDURANCE PRO/AM QUALIFYING
6:15 PM – 6:35 PM FIA WEC – LMP1/LMP2 QUALIFYING
6:55 PM – 7:00 PM NATIONAL ANTHEM
7:00 PM – 7:45 PM PORSCHE GT3 CUP RACE (45 MINUTES)
8:00 PM – 8:45 PM COTA CAR CORRAL PARADE LAPS

Saturday – September 19, 2015

7:00 AM PUBLIC PARKING OPEN
7:30 AM – 12:00 AM GATES OPEN/CLOSE
8:00 AM – 8:20 AM TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES) WARM UP
9:15 AM – 10:00 AM DRIVER AUTOGRAPH SESSION – TUDOR CHAMPIONSHIP
9:30 AM – 9:50 AM IMSA PORSCHE CAR CORRAL PARADE LAP
9:45 AM – 10:15 AM TUDOR CHAMPIONSHIP LIVE AUCTION (TEAM TRANSPORTERS)
10:25 AM – 11:05 AM PUBLIC GRID WALK – TUDOR CHAMPIONSHIP
11:05 AM – 11:10 AM NATIONAL ANTHEM
11:35 AM – 2:15 PM TUDOR UNITED SPORTSCAR CHAMPIONSHIP RACE (2 HOURS & 40 MINUTES)
2:20 PM – 2:50 PM TUDOR CHAMPIONSHIP PODIUM & FAN TRACK INVASION
3:00 PM – 3:50 PM DRIVER AUTOGRAPH SESSION – FIA WEC
4:40 PM – 4:53 PM NATIONAL ANTHEM
5:00 PM – 11:00 PM FIA WEC RACE (6 HOURS)
9:00 PM – 9:30 PM FIREWORKS DISPLAY – FIA WEC RACE (6 HOURS)
11:08 PM FAN TRACK INVASION
Advertisements